Cautare

252 de rezultate pentru "shades beauty salon" (4.16 secunde)
Vrem sa implementam un Salon anual de ziua de 15 ianuarie, s-o dedicam artelor si culturii di poetului nostru national, Mihai Eminescu, a spus artistul plastic Jimmy Stanescu.
Intial era vorba sa organizam o expozitie de sarbatoi si am ajuns la un Salon de Arta Contemporana, a precizat artistul plastic Cornel-Ursu Dobrogea.
In raport sunt numite si locuri de intalnire ale acestui grup, printre care o vila aflata la iesirea din Roma, o sauna dintr-o suburbie a capitalei, un salon de infrumusetare din centru si o fosta resedinta a unei universitati, care este folosita in prezent de un arhiepiscop italian din provincie.
CTP ii sugereaza invatatoarei greviste, rasplatita cu lei 136 milioane si un post de bugetar fiicei, sa deschida un salon de slabire pentru doamne.
Este vorba de avertismentul autoritatilor medicale din Franta care au anuntat doua cazuri de infectare cu nCoV, spitalizate o perioada in acelasi salon.
De asemenea, s-a produs o paguba materiala de 1.500.602 lei, prin distrugerea aparaturii medicale si a celorlalte obiecte din salon.
Machine House adapostette acum 6 camere de oaspeti foarte spatioase, un salon de mari dimensiuni, o sufragerie si o bucatarie, amenajate intr-un stil shabby-chic.
Garnitura este compusa din 5 vagoane de tip salon si de dormit, cu paturi si cazi de baie. Vagoanele sunt finisate cu materiale scumpe:
Presupunand ca ii este prea cald, a tras la o parte draperiile din camera cu 4 paturi, pentru a permite sa intre aerul in salon.
Aici, aproximativ 150 de bolnavi vor avea la dispozitie un salon de coafura, un supermarket, cinema, teren de sport. Deputatul s-a inspirat dintr-un model olandez din comuna Weesp, la aproximativ 20 de kilometri de Amesterdam pentru pacienti suferinzi de dementa.
Initial, am considerat ca e cam mult numele de institut pentru ceea ce, in mod curent, noi numim salon destinat infrumusetarii.
- Am observat ca ati venit la acest Salon pentru promovare si prezentare de produse si nu pentru vanzarea lor. - Da, asa este!
Anca Daniela Raiciu, Director Marketing si Vicepresedinte al Societatii Romane a Chimistilor Cosmetologi, ne-a dat cateva detalii despre participarea Hofigal la acest Salon International de Suplimente Alimentare si Nutritie.
sunt cate sase pacienti intr-un salon. Medicii vin, pleaca, dar pacientii stau acolo in conditii care n-au legatura cu o tara europeana, in anul 2017.
Dintre toti, tata era cel mai bine cu sanatatea, desi cel mai in varsta din salon. I-a fost greu dupa plecarea mamei.
- Orele 11.00-11.45-pe traseul Orizont-platoul din fata Casei de cultura, parada ansamblurilor artistice ale delegatiilor straine invitate de Primaria Municipiului Calarasi si a participantilor la Concursul national de cantec popular LA FÂNTÂNA DORULUI (organizat, in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, de catre Palatul Copiilor) - Ora 11.00-Deschiderea targului de mesteri populari din tara si din judet, pe platoul din fata BCR - Ora 14.00-Nunta de Aur-editia 2017, la Salon Hestia - Orele 17.30-18.00-pe scena din fata Prefecturii, spectacol oferit de ansamblurile invitate din orasele infratite cu municipiul Calarasi - Orele 18.00-20.30 â€" pe scena din fata Prefecturii, spectacol oferit de participantii la concursul national La fantana dorului - Orele 20.30-21.30-concert muzica populara Petrica Matu Stoian Ziua de duminica, 24 septembrie, va debuta la ora 10.00, pe platoul din fata Prefecturii, unde, timp de o ora, vor avea loc un concurs de table, dar si jocuri si concursuri distractive pentru copii.
La salonul de infrumusetare Intr-un salon de infrumusetare: - Sa-mi faceti manichiura ca a lui Britney Spears, coafura ca a Angelinei Jolie si pedichiura ca la Naomi Campbell.
Curatare inseamna, in afara de demachierea zilnica, peelingurile efectuate de doua ori pe saptamana acasa cu produse naturiste sau la un salon specializat o data la doua saptamani.
Fara indoiala, Tariceanu e un bun prim ministru de salon. Probabil s-ar descurca elegant in vremuri normale, ar incheia si desface aliante, ar conversa la receptii prin ambasade si ar fi reprezentativ la intruniri internationale.
Dar nea Basescu a fost baiat salon; n-a precizat data la care sa incepem executarea ordinului. Alianta ne ofera insa un exemplu concludent, aratindu-ne cit de bine traiesc impreuna liberalii, democratii, conservatorii… PSD a anuntat ca va organiza (fara licitatie, ca de obicei) o revolutie a binelui.
google-analytics.com